Traderii de la bursa de metale din Londra nu vor mai putea consuma alcool în timpul zilei

Traderii de la bursa de metale din Londra nu vor mai putea consuma alcool în timpul zilei
Profit.ro
Profit.ro
scris 14 iun 2019

Prestigioasa Bursă de metale din Londra (London Metal Exchange - LME) a anunțat vineri că a decis să interzică traderilor săi să mai consume alcool în timpul zilei, punând capăt unei practici care datează din epoca victoriană, informează AFP.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

LME, care a aniversat 142 de la înființare, a confirmat în mod oficial că a fost luată o decizie potrivit căreia "personalul care lucrează în ringul bursier nu ar trebui să consume alcool înainte de a face tranzacții", a declarat un purtător de cuvânt al bursei pentru AFP.

INFOGRAFIC Afaceri record anticipate pentru producătorii de înghețată, care știu că vine o vară secetoasă. Succesul - generat și de scumpiri CITEȘTE ȘI INFOGRAFIC Afaceri record anticipate pentru producătorii de înghețată, care știu că vine o vară secetoasă. Succesul - generat și de scumpiri

London Metal Exchange este ultima bursă europeană care găzduiește tranzacții cu strigare, într-un spațiu amplasat în birourile sale din inima City-ului londonez, botezat "inelul" ('the ring'), unde traderii fac comenzi de pe un cerc de canapele roșii, scrie Agerpres.

viewscnt
Afla mai multe despre
bursa de metale din londra
london metal exchange
alcool