Grupul german Continental extinde clădirea de birouri din Iași, investiție de 27 milioane euro

Grupul german Continental extinde clădirea de birouri din Iași, investiție de 27 milioane euro
Profit.ro
Profit.ro
scris 14 iun 2019

Grupul german Continental, furnizor de componente auto și anvelope, a început lucrările pentru extinderea clădirii de birouri din Iași, lucrări ce se vor încheia în martie 2020.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Investiția totală în noul spațiu va fi de 27 de milioane de euro, iar imobilul a fost proiectat pentru o capacitate de până la 1.700 de locuri, precum și cu o zonă de testare și validare completă a produselor dezvoltate în cadrul companiei. 

Suprafața totală construită este de peste 21.000 de metri pătrați.

FOTO ANAF atenționează: primiți sms de fraude cu bani! CITEȘTE ȘI FOTO ANAF atenționează: primiți sms de fraude cu bani!

Continental deține în România șapte unități de producție și patru centre de inginerie în Timișoara, Sibiu, Carei, Nădab, Brașov și Iași. Continental este partener în două joint-venture în Iași și Slatina și are un centru de distribuție a anvelopelor în București. Continental avea la finalul anului 2018, peste 20.000 de angajați, din care o treime sunt ingineri și informaticieni în centrele de cercetare și dezvoltare și va continua să angajeze în funcție de viitoarele proiecte. 

Compania, cu profil tehnologic fondată în 1871, furnizează soluții pentru autovehicule, mașini, trafic și transport. Continental a realizat în 2018 o cifră de afaceri de 44,4 miliarde de euro și are în prezent circa 245.000 de angajați în 60 de țări și piețe.

viewscnt
Afla mai multe despre
continental
birouri
iasi
cladire
anvelope