Transilvania Broker propune un dividend cu randament net de aproape 9%. Acțiunile sar la bursă

Transilvania Broker propune un dividend cu randament net de aproape 9%. Acțiunile sar la bursă

Sursa foto: Yeyendesign | Dreamstime.com

scris 28 apr 2022

Companie care beneficiază de climatul majorării primelor de asigurare, Transilvania Broker vine cu repartizări generoase de cash către acționari.

Adunarea Generală Ordinară a Acționarilor de la Transilvania Broker de Asigurare (TBK) a aprobat propunerea Consiliului de Administrație de repartizare a câștigului net obținut anul trecut. Astfel, suma de 7,50 milioane lei, reprezentând 78,61% din profitul net de 9,54 milioane lei din 2021, va merge către acționari sub formă de dividende.

EXCLUSIV Achiziția Electrica Furnizare, cel mai mare furnizor de energie electrică din România, de către Hidroelectrica este mai mult decât un simplu zvon CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Achiziția Electrica Furnizare, cel mai mare furnizor de energie electrică din România, de către Hidroelectrica este mai mult decât un simplu zvon

Dividendul brut, cu dată a plății de 8 iunie, este de 1,50 lei/acțiune și la ultimul preț de închidere, de 17,30 lei/acțiune, conferă acționarilor un randament net de 8,24%. La sosirea convocatorului în luna martie, acțiunile au crescut la bursă, investitorii fiind plăcut surprinși de dividendul cu randament ridicat.

viewscnt
Afla mai multe despre
transilvania broker
bvb
bursa
dividende