Platforma pentru criptomonede Gemini returnează utilizatorilor 2,2 miliarde de dolari, după o întrerupere a retragerilor în urmă cu 18 luni

Platforma pentru criptomonede Gemini returnează utilizatorilor 2,2 miliarde de dolari, după o întrerupere a retragerilor în urmă cu 18 luni
Profit.ro
Profit.ro
scris 30 mai 2024

Clienții cu fonduri blocate în programul de împrumuturi în criptomonede eșuat al platformei Gemini vor începe în sfârșit să-și primească banii înapoi. Compania, deținută de gemenii miliardari din sectorul tehnologiei Cameron și Tyler Winklevoss, a anunțat miercuri că va returna 2,18 miliarde de dolari din activele sale digitale utilizatorilor programului Earn, pentru care a întrerupt retragerile în noiembrie 2022, transmite CNBC.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie. Parteneri: Garanti BBVA, Gomag.

”Astăzi, suntem încântați să vă anunțăm că distribuțiile inițiale ale Earn – aproximativ 97% din activele digitale datorate de Genesis la data suspendării (16 noiembrie 2022) – sunt acum disponibile în contul dvs. Gemini. Acest lucru urmează anunțului nostru anterior că am ajuns la o înțelegere cu Genesis și alți creditori în falimentul Genesis, care va avea ca rezultat ca toți utilizatorii Earn să primească 100% din activele lor digitale înapoi, în natură”, a transmis Gemini clienților săi prin e-mail, scrie News.ro.

Paysera va înființa o companie de crowdfunding pentru a intra pe piața creditelor imobiliare din Bulgaria și România. Totul depinde de succesul ofertei publice inițiale pe piața BEAM a Bursei de Valori din Sofia, de luna viitoare CITEȘTE ȘI Paysera va înființa o companie de crowdfunding pentru a intra pe piața creditelor imobiliare din Bulgaria și România. Totul depinde de succesul ofertei publice inițiale pe piața BEAM a Bursei de Valori din Sofia, de luna viitoare

E-mailul adaugă: ”Aceasta înseamnă că dacă ați împrumutat un bitcoin în programul Earn, veți primi un bitcoin înapoi. Și înseamnă că veți primi orice creștere a valorii activelor dvs. de când le-ați împrumutat în programul Earn.”

La 2,18 miliarde de dolari, distribuția fondului reprezintă o recuperare de 232% pentru utilizatori, deoarece Gemini a înghețat retragerile pentru clienții programului său Earn în urmă cu 18 luni.

Lansat pentru prima dată în 2021, Earn a permis clienților să obțină randamente mari la monedele lor prin stocarea lor în schema Gemini. Gemini a împrumutat apoi cripto-clienții debitorilor instituționali prin Genesis Global Capital, partenerul său de împrumut ales.

În noiembrie 2022, Genesis Global Capital a întrerupt noile inițieri și răscumpărări de împrumuturi, forțând Gemini să oprească retragerile din programul său Earn.

Genesis a depus cererea de protecție față de faliment n cadrul legii Capitolul 11, ​​în ianuarie anul trecut, la tribunalul federal din Manhattan.

Săptămâna trecută, procurorul general din New York, Letitia James, a anunțat un acord de 2 miliarde de dolari cu Genesis pentru a rambursa fondurile investitorilor fraudați.

viewscnt
Afla mai multe despre
gemini
criptomonede