Randamentul obligațiunilor italiene pe termen de 10 ani a atins cel mai ridicat nivel din noiembrie 2012

Randamentul obligațiunilor italiene pe termen de 10 ani a atins cel mai ridicat nivel din noiembrie 2012
Profit.ro
Profit.ro
scris 20 oct 2023

Randamentul obligațiunilor italiene pe termen de 10 ani a atins joi cel mai ridicat nivel din 13 noiembrie 2012, crescând până la 5,035% imediat după prânz, ora Londrei, potrivit datelor Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

Apetitul pentru activele de refugiu i-a determinat pe investitori să să orienteze spre obligațiunile italiene, au spus analiștii Reuters, în timp ce temerile persistă cu privire la războiul Israel-Hamas aflat în desfășurare, scrie News.ro.

Peter Thiel, fondatorul PayPal, unul dintre cei mai bogați oameni din lume, este acuzat că ar fi fost informatorul FBI CITEȘTE ȘI Peter Thiel, fondatorul PayPal, unul dintre cei mai bogați oameni din lume, este acuzat că ar fi fost informatorul FBI

Randamentul obligațiunilor din Marea Britanie cu scadență de 10 ani a urcat la cel mai ridicat nivel din 22 august, la 4,726%, în timp ce randamentul obligațiunilor germane pe 10 ani a atins cel mai ridicat nivel din 5 octombrie, de 2,958%.

viewscnt
Afla mai multe despre
obligați
italia
randament