S&P 500 a crescut pentru cincea ședință la rând, la un nou record. Avans de două cifre pentru Netflix

S&P 500 a crescut pentru cincea ședință la rând, la un nou record. Avans de două cifre pentru Netflix
Andra Oprescu
Andra Oprescu
scris 25 ian 2024
S&P 500 și Nasdaq au crescut pentru a cincea ședință la rând. Indicele reprezentativ al bursei din SUA a atins, în aceste condiții, un nou record.
Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale
 
Netflix a fost în fruntea unui raliu al companiilor din tehnologie. Acțiunile Netflix au urcat miercuri cu aproape 11%, după ce compania a anunțat că a atras 13,1 milioane de abonați noi în trimestrul al patrulea, o creștere mai puternică decât estimările de pe Wall Street.
În contextul în care rivalii s-au confruntat cu o luptă pentru profitabilitate și au redus cheltuielile pentru conținut, Netflix este pregătit să investească în extinderea acestuia. Însă nu va face acest lucru prin achiziții de companii tradiționale de divertisment.
 
"Pe măsură ce concurenții noștri se adaptează la aceste schimbări, este logic să ne așteptăm la o consolidare suplimentară, în special în rândul companiilor cu rețele liniare mari și în declin. Nu suntem interesați să achiziționăm active liniare. De asemenea, nu credem că noi fuziuni și achiziții suplimentare în rândul companiilor tradiționale de divertisment vor schimba în mod semnificativ mediul concurențial, având în vedere toate consolidările care au avut loc deja în ultimul deceniu", a precizat compania.
viewscnt
Afla mai multe despre
netflix
abonati netflix
actiuni netflix
s&p 500