S&P 500 a înrerupt cel mai lung șir de scăderi din octombrie

S&P 500 a înrerupt cel mai lung șir de scăderi din octombrie
Andra Oprescu
Andra Oprescu
scris 9 dec 2022
Acțiunile americane au crescut joi, indicele de referință S&P 500 întrerupând cea mai lungă serie de pierderi din octombrie.
Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară
 
S&P a urcat cu 0,75% și a terminat la 3.963,51 puncte. Indicele Dow Jones Industrial Average a câștigat 0,55%, până la 33.781,48 puncte, în timp ce Nasdaq Composite a crescut cu 1,13%, la 11.082 puncte.
Un ATM care distribuie monede din aur, inaugurat în India CITEȘTE ȘI Un ATM care distribuie monede din aur, inaugurat în India

În ciuda creșterilor de joi, acțiunile sunt pe punctul să încheie o săptămână roșie, Dow Jones scăzând cu 1,88%. S&P și Nasdaq sunt pe cale să încheie săptămână în scădere cu 2,66% și, respectiv, 3,31%.

"Am avut un val puternic de vânzări în ultimele zile și nu este nevoie de prea mult pentru a crea premisele unei reveniri modeste", a declarat Quincy Krosby de la LPL Financial, citat de CNBC.
 
Cifrele privind numărul cererilor noi de șomaj în SUA au fost probabil cele care au sprijinit o ușoară revenire pe Wall Street. Datele au arătat o creștere modestă a solicitărilor. Solicitările reînnoite au atins cel mai ridicat nivel din februarie, o evoluție care ar putea alimenta speranțele că politica Fed începe să dea roade. 
 
"Din nou, ne întoarcem la veștile proaste care sunt vești bune", a punctat Krosby.
 
viewscnt
Afla mai multe despre
wall street
s&p 500
burse sua