Schimbare la vârful filialei de leasing a BRD

Schimbare la vârful filialei de leasing a BRD
scris 9 sep 2019

BRD Sogelease IFN filiala de leasing a BRD Groupe Societe Generale, are un nou director general. Cu o experiență managerială de 23 ani, Frédéric Banco a fost numit director general al companiei.

Frédéric Banco și-a construit cariera în cadrul ALD Automotive International, filiala Société Générale specializată în leasing operațional pe termen lung și managementul flotelor auto. Înainte de preluarea conducerii BRD Sogelease, Frédéric Banco a fost, între 2016 și 2019, Director General al ALD Automotive România.

Bruxelles-ul dă undă verde tranzacției prin care operatorul de servicii de televiziune cu plată Canal Plus intră în România CITEȘTE ȘI Bruxelles-ul dă undă verde tranzacției prin care operatorul de servicii de televiziune cu plată Canal Plus intră în România

În prima jumătate a anului, BRD Sogelease a acordat finanțări noi în valoare de 338,2 milioane de lei (71 milioane euro), în creștere cu 31% față de aceeași perioadă a anului trecut. Ponderea cea mai mare este deținută de vehiculele comerciale și de pasageri, urmate de echipamente pentru agricultură, industrie și construcții. Astfel, portofoliul total al BRD Sogelease a ajuns la 877 milioane de lei, în creștere cu 17,2% față de aceeași perioadă a anului trecut.

 

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
brd
frédéric banco