Schimbare la vârful filialei de leasing a BRD

Schimbare la vârful filialei de leasing a BRD
Profit.ro
Profit.ro
scris 9 sep 2019

BRD Sogelease IFN filiala de leasing a BRD Groupe Societe Generale, are un nou director general. Cu o experiență managerială de 23 ani, Frédéric Banco a fost numit director general al companiei.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Frédéric Banco și-a construit cariera în cadrul ALD Automotive International, filiala Société Générale specializată în leasing operațional pe termen lung și managementul flotelor auto. Înainte de preluarea conducerii BRD Sogelease, Frédéric Banco a fost, între 2016 și 2019, Director General al ALD Automotive România.

Bruxelles-ul dă undă verde tranzacției prin care operatorul de servicii de televiziune cu plată Canal Plus intră în România CITEȘTE ȘI Bruxelles-ul dă undă verde tranzacției prin care operatorul de servicii de televiziune cu plată Canal Plus intră în România

În prima jumătate a anului, BRD Sogelease a acordat finanțări noi în valoare de 338,2 milioane de lei (71 milioane euro), în creștere cu 31% față de aceeași perioadă a anului trecut. Ponderea cea mai mare este deținută de vehiculele comerciale și de pasageri, urmate de echipamente pentru agricultură, industrie și construcții. Astfel, portofoliul total al BRD Sogelease a ajuns la 877 milioane de lei, în creștere cu 17,2% față de aceeași perioadă a anului trecut.

 

viewscnt
Afla mai multe despre
brd
frédéric banco