TBI Bank lansează un produs online pentru finanțarea întreprinderilor

TBI Bank lansează un produs online pentru finanțarea întreprinderilor
Profit.ro
Profit.ro
scris 6 nov 2017

TBI Bank a lansat un credit pentru întreprinderi acordat exclusiv online, suma maximă acordată fără garanții fiind de 67.500 lei. Aprobarea se face online, fără a fi necesare o vizită la bancă sau un cont curent la TBI Bank. 

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

"Cea mai recentă propunere a noastră reprezintă doar unul dintre produsele pe care le lansăm pe piața din România", a declarat Florentina Mircea, Chief Business Banking Officer la TBI Bank.

Solicitanții pot accesa un produs de creditare personalizat în funcție de nevoile lor. Aceștia sunt informați constant cu privire la statutul solicitării lor, iar numărul de documente necesare este redus la minim, spun reprezentanții băncii.

Banca Transilvania lansează un sticker pentru plățile contactless CITEȘTE ȘI Banca Transilvania lansează un sticker pentru plățile contactless

"Trecerea de la ghișeele băncilor la calculatoare sau dispozitive mobile nu mai este doar o tendință, este o realitate pe care trebuie să o acceptăm”, a declarat Petr Baron, Managing Director al TBIF Financial services (Olanda), compania mamă a TBI Bank.

TBI Bank face parte din grupul TBIF Financial Services, care include si companiile prezente pe piața din România, respectiv TBI Leasing IFN și TBI Credit IFN, fiind o bancă axată pe clienți retail și IMM-uri. Banca operează printr-o rețea de parteneri cu peste 5.000 de puncte de vânzare, având un total de 69 birouri în ambele țări și peste 1,4 milioane de clienți înregistrați.

În vara anului trecut, grupul financiar 4finance Holding, condus de Mark Ruddock, a cumpărat TBI Bank EAD, inclusiv sucursala din România. 4finance a plătit 69 milioane de euro pentru pachetul de 100% din acțiunile TBIF Financial Services, compania-mamă a TBI Bank, deținut de fondul olandez de investiții Kardan NV, la care se adaugă o sumă nespecificată care va fi achitată în baza unei evaluări a performanțelor băncii de la începutul acelui an.

TBIF Financial Services, o companie 4finance Group, cu sediul la Riga, Letonia, este prezentă în România din 2014, prin intermediul societății financiare nebancare Zaplo IFN. Grupul este deținut indirect de fondul Tirona Ltd., din Cipru, controlat de Vera Boiko (rudă a miliardarului rus Oleg Boiko).

TBI Bank EAD este o bancă de talie mică, activă în special pe segmentele de retail și IMM-uri. Cu active de 272 milioane de euro la finele lunii iunie 2016, TBI se situa atunci pe locul 22 în sistemul bancar din Bulgaria, care cuprinde 27 de bănci. Sucursala din România este a treia cea mai mică bancă locală în funcție de active, cu o cotă de piață de 0,13%.

viewscnt
Afla mai multe despre
tbi bank
credit online