UniCredit speră să obțină peste un miliard de euro din vânzarea acțiunilor pe care le mai deține la Fineco

UniCredit speră să obțină peste un miliard de euro din vânzarea acțiunilor pe care le mai deține la Fineco
Profit.ro
Profit.ro
scris 9 iul 2019

UniCredit SpA a anunțat luni că va vinde și restul participației de 18,3% deținute la brokerul online FinecoBank, în cadrul unui plasament privat accelerat (accelerated book building), adresat exclusiv investitorilor instituționali, transmit Reuters și Dow Jones Newswires.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Cel mai mare grup bancar italian a vândut în luna mai o participație de 17% la Fineco, pentru aproximativ 1,01 miliarde de euro, ca parte a eforturilor de a-și consolida situația financiară, scrie Agerpres.

Acțiunile vor fi plasate imediat către anumiți investitori instituționali printr-un plasament privat accelerat (ABB), se arată în comunicatul UniCredit.

Daniel Dăianu se retrage din Consiliul de Administrație al BNR, după ce a fost numit membru al Consiliului Fiscal CITEȘTE ȘI Daniel Dăianu se retrage din Consiliul de Administrație al BNR, după ce a fost numit membru al Consiliului Fiscal

Luni, acțiunile FinecoBank au închis în scădere cu 3,6%, evaluând participația UniCredit la aproximativ 1,13 miliarde de euro, conform FactSet.

viewscnt
Afla mai multe despre
unicredit
fineco