VIDEO Economistul Nouriel Roubini se dezlănțuie la adresa șefului Binance: Nu pot să cred că a primit licență în Emirate, este o bombă cu ceas umblătoare! Camuflați. Corupți. Coțcari. Cabotini. Cățelandri de carnaval

VIDEO Economistul Nouriel Roubini se dezlănțuie  la adresa șefului Binance: Nu pot să cred că a primit licență în Emirate, este o bombă cu ceas umblătoare! Camuflați. Corupți. Coțcari. Cabotini. Cățelandri de carnaval
Florentina Dragu
Florentina Dragu
scris 16 nov 2022

Economistul american Nouriel Roubini, un critic înverșunat al criptomonedelor, și-a reluat atacurile la adresa sectorului, lansând o adevărată tiradă împotriva directorului general și cofondatorului Binance, Changpeng Zhao.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Prezent la un eveniment pe tema criptoactivelor organizat în cadrul Săptămânii Financiare de la Abu Dhabi, Roubini l-a acuzat pe Zhao de corupție și s-a arătat surprins că Binance a primit licență de operare în Emiratele Arabe Unite.

“Care sunt cele 7 c-uri din cripto? Camuflați. Corupți. Coțcari. Criminali (cu sens de infractori - en. orig. “criminals”, n.r.). Cabotini. Cățelandri de carnaval. Și, în final, CZ, care tocmai a fost pe scenă”, a spus Roubini, folosind porecla lui Changpeng Zhao.

Nouriel Roubini, “Dr. Doom”: SUA riscă o recesiune severă, iar cine susține contrariul își face iluzii CITEȘTE ȘI Nouriel Roubini, “Dr. Doom”: SUA riscă o recesiune severă, iar cine susține contrariul își face iluzii

Profesorul de economie de la Stern School of Business a Universității din New York, care și-a câștigat notorietatea după ce a anticipat corect criza financiară din 2008, a făcut o paralelă între Zhao și fostul CEO al BitMEX, Arthur Hayes, pe care l-a acuzat de activități ilegale și care, ulterior, a fost pus sub acuzare de autoritățile americane deoarece nu ar fi luat măsuri pentru combaterea spălării banilor pe platforma BitMEX.

Roubini a declarat că “nu poate să creadă” că Zhao și Binance au primit licență de operare în EUA, având în vedere că Binance este interzisă în Marea Britanie, iar autoritățile SUA anchetează platforma pentru o presupusă încălcare a sancțiunilor impuse Iranului.

“Din păcate, acesta este un ecosistem în totalitate corupt. Din păcate, așa este și cred că lecția din ultimele săptămâni este că acești oameni ar trebui să plece de aici”, a spus Roubini, susținând că șeful Binance reprezintă “o bombă cu ceas umblătoare” pentru autoritățile din Emirate.

viewscnt
Afla mai multe despre
nouriel roubini
changpeng zhao
binance
criptomonede