Vienna Insurance Group își extinde activitatea în Europa de Nord și se concentrează pe clienți corporate în patru piețe

Vienna Insurance Group își extinde activitatea în Europa de Nord și se concentrează pe clienți corporate în patru piețe
scris 5 sep 2019

Vienna Insurance Group (VIG), grup austriac din care fac parte și Asirom și Omniasig, a anunțat, joi, că își lansează operațiunile în Suedia, Norvegia, Danemarca și Finlanda și se va concentra pe clienții corporate din aceste piețe.

Subscriitori ai VIG, organizați într-o echipă locală, vor oferi soluții de asigurare clienților corporate prin intermediul brokerilor și sunt planificate deschideri de birouri la Stockholm, Copenhaga și Oslo. Clienții finlandezi vor fi deserviți în baza reglementărilor europene privind libera circulație a serviciilor, potrivit companiei.

Cu o cotă de piață de aproape 40%, VIG este lider pe segmentul asigurărilor corporate din Austria, precum și unul dintre cei mai mari asigurători corporate din Europa Centrală și de Est. Grupul își deservește clienții din Austria și din celelalte piețe printr-o rețea extinsă de parteneri din 70 de țări la nivel global, scrie News.ro.

YouTube va plăti în SUA o penalizare de 170 de milioane de dolari pentru că a colectat date de la copii CITEȘTE ȘI YouTube va plăti în SUA o penalizare de 170 de milioane de dolari pentru că a colectat date de la copii

”Folosim experiența noastră îndelungată și expertiza dezvoltată pe acest segment pentru a oferi sprijin la fața locului, prin intermediul birourilor locale, partenerilor noștri de business din Europa de Nord. În același timp, folosim oportunitatea de a ne intensifica activitatea pe o linie de business atractivă, în piețe profitabile”, a explicat Elisabeth Stadler, CEO VIG.

Gama de produse este axată pe linia clasică de asigurări de proprietăți și bunuri industriale.

”Pentru Vienna Insurance Group, extinderea operațiunilor în Europa de Nord înseamnă utilizarea țintită a oportunităților de business specifice din aceste piețe. Totuși, rămânem consecvenți strategiei noastre de a ne concentra pe regiunea Europei Centrale și de Est, care a implicat creștere organică, dar și achiziția unor asigurători existenți sau înființarea de companii noi”, a comentat Elisabeth Stadler.

Odată cu dezvoltarea activității în Europa de Nord, VIG va crea o punte geografică între această zonă și Țările Baltice, în contextul în care companii scandinave și finlandeze, în special, operează în Țările Baltice, unde VIG este lider de piață.

viewscnt
Afla mai multe despre
vienna insurance group
asigurari