Wall Street, în creștere pentru a doua zi consecutiv, pe fondul unor rezultate financiare peste așteptări

Wall Street, în creștere pentru a doua zi consecutiv, pe fondul unor rezultate financiare peste așteptări
Andra Oprescu
Andra Oprescu
scris 19 oct 2022

Indicii de pe Wall Street au închis marți în creștere pentru a doua zi consecutiv, pe fondul unor rezultate financiare peste așteptări.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

S&P 500 a crescut cu 1,14%, la 3.719,98 puncte, iar Dow Jones a urcat cu 1,12%, la 30.523,80 puncte. Nasdaq Composite a avansat cu 0,9%, 10.772,40 puncte.

EXCLUSIV Marii retaileri anunță noi scumpiri la raft, de 10-15%, dacă prețurile la energie rămân la nivelurile de acum CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Marii retaileri anunță noi scumpiri la raft, de 10-15%, dacă prețurile la energie rămân la nivelurile de acum

Goldman Sachs a crescut cu 2,3%, după ce rezultatele solide din tranzacționare au ajutat banca de investiții să depășească așteptările privind profitul și veniturile trimestriale. Și rezultatele raportate de alte bănci au depășit estimările, inclusiv cele obținute de Bank of America și Bank of New York Mellon.

Și Lockheed Martin a crescut cu 8,7% după ce profitul pe acțiune a depășit estimările.
 
Temerile legate de o recesiune și de băncile centrale prea agresive au împins bursele americane la minimele anului în ultimele săptămâni, dar începutul solid al sezonului de raportări financiare poate semnala faptul că economia se află în prezent într-o formă peste așteptări.
viewscnt
Afla mai multe despre
wall street
s&p 500
burse sua