Fostul ministru Florin Jianu a fost reales președinte al Consiliului pentru IMM-uri

Fostul ministru Florin Jianu a fost reales președinte al Consiliului pentru IMM-uri
scris 30 iun 2017

Florin Jianu, fost ministru pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat și singurul ministru din cabinetul Sorin Grindeanu care și-a depus demisia de onoare din cauza aprobării OUG 13 de modificare a codurilor penale, a fost reales vineri președinte al Consiliului Național al Întreprinderilor Private Mici și Mijlocii din România (CNIPMMR).

Președinții consiliului la nivel național s-au întrunit vineri, Jianu fiind reales cu unanimitate de voturi.

”Voi continua să muncesc cu onestitate și profesionalism pentru mediul de afaceri românesc. România are acum mai mult ca oricând nevoie de profesionalism, stabilitate și predictibilitate”, a declarat Florin Jianu, pentru News.ro.

El în înlocuiește în funcție pe Liviu Rogojinaru la conducerea CNIPMMR.

CITEȘTE ȘI Cluj-Napoca: Boc a inaugurat Podul Traian cerându-le constructorilor să stea sub el în momentul în care a fost traversat de primele mașini

De altfel, Jianu ocupa funcția de președinte al Consiliului și înainte de a fi numit ministru.

Florin Jianu a făcut parte și din Guvernul Ponta, ocupând poziția de ministru delegat pentru Întreprinderi Mici și Mijlocii, Mediu de Afaceri și Turism în perioada martie-decembrie 2014, iar din aprilie anul trecut și până în ianuarie anul acesta a fost președintele Consiliului Național al Întreprinderilor Private Mici și Mijlocii din România (CNIPMMR).

De asemenea, el a fost și președintele Asociației Europene a Tinerilor Antreprenori (JEUNE).

Jianu este cel care a gândit conceptele programului Start-Up Nation, Legea Prevenției, proiectul privind înființarea liceelor de antreprenoriat, precum și programul România Profesională.

viewscnt
Afla mai multe despre
florin jianu
imm