Fostul sediu PRO TV din Pache Protopopescu - avansat ca fiind cumpărat de firma regizoarei Ana-Cristina Iacob, prezentată public alături de Sârbu

Fostul sediu PRO TV din Pache Protopopescu - avansat ca fiind cumpărat de firma regizoarei Ana-Cristina Iacob, prezentată public alături de Sârbu
Thomas Dincă
Thomas Dincă
scris 22 ian 2019

Fostul sediu al PRO TV din București, din Bulevardul Pache Protopopescu, este avansat ca fiind cumpărat de la Alerria Management Company, deținută de Adrian Sârbu, cu aproape 2 milioane de euro, de o firmă înființată recent, cu afaceri de circa 144.000 lei în 2017 și controlată, conform datelor analizate de Profit.ro, de regizoarea Ana-Cristina Iacob (29 de ani), prezentată public în diferite articole alături de Sârbu și care este citată la un moment dat legat de o posibilă nuntă cu Sârbu.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Înainte de a fi prezentată aici, informația a fost anunțată cu mult înainte pe Profit Insider

Profit.ro a anunțat în toamna anului trecut că fostul sediu al PRO TV din București a fost scos la vânzare prin licitație cu un preț de pornire în echivalent de aproape 2 milioane de euro.

Alerria a intrat în insolvență la începutul anului 2015, iar în planul de reorganizare, confirmat în octombrie 2016, imobilul este prezentat ca fiind supus procesului de valorificare în trimestrul VIII al planului, deci în toamna anului trecut.

Evenimentele Deloitte: Pentru afaceri conectate cu noutățile fiscale CITEȘTE ȘI Evenimentele Deloitte: Pentru afaceri conectate cu noutățile fiscale

Ultimele date avansează acum o tranzacție în care clădirea este prezentată ca fiind adjudecată, la finele săptămânii trecute, de Aleph Media cu 9,2 milioane lei.

Conform termene.ro, Aleph Media, înființată în septembrie 2016, este deținută aproape integral de Prosperya Financial Management, înființată în iunie 2017 și controlată de Ana-Cristina Iacob (90%).

Aleph Media a avut în 2017, conform ultimelor date, afaceri de 144.212 lei și o pierdere de 491.131 lei. La Aleph Media mai sunt acționari, cu pachete foarte mici, Ana-Cristina Iacob, în nume personal, și Zazu Film, casă de producție înființată în 2011 de Ana-Cristina Iacob.

Clădirea din Pache Protopopescu are 11 etaje și dispune de un teren în suprafață de 1.348 metri pătrați.

ULTIMA ORĂ Gigantul Apple și-a înființat în România o firmă. Administrator este directorul de Corporate Law - International al companiei americane CITEȘTE ȘI ULTIMA ORĂ Gigantul Apple și-a înființat în România o firmă. Administrator este directorul de Corporate Law - International al companiei americane

Din clădire, Alerria deține suprafațe totale de 2.705 metri pătrați, aferente întregii clădiri cu excepția etajului 2, care nu se află în patrimoniul societății.

PRO TV a părăsit clădirea în 2014, după ce Aleksander Cesnavicius a fost instalat în postul de director general, echipamentele televiziunii fiind mutate în hale amenajate în spatele clădirii.

viewscnt
Afla mai multe despre
protv
vanzare
sediu
sarbu
pache