FOTO Grupul italian Prysmian întărește echipa managerială în România

FOTO Grupul italian Prysmian întărește echipa managerială în România
Profit.ro
Profit.ro
scris 20 nov 2023

Grupul italian Prysmian, jucător în sectorul sistemelor de cabluri de energie și telecomunicații, care operează la Slatina cea mai mare fabrică de cabluri cu fibră optică a sa, a numit-o pe Daniela Burca în funcția de Chief Operating Officer al companiei, în România.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

Din noua poziție, Daniela Burca va coordona operațiunile Prysmian din România, cu un rol activ în dezvoltarea celor două fabrici din Slatina: fabrica de energie Prysmian și fabrica de telecom Prysmian.

FOTO Unul dintre cei mai mari furnizori de mașini-unelte, dar și de componente pentru zona high-tech, a intrat în România CITEȘTE ȘI FOTO Unul dintre cei mai mari furnizori de mașini-unelte, dar și de componente pentru zona high-tech, a intrat în România

Daniela Burca are 16 ani experiență în diferite poziții de conducere, ultima fiind cea de Director Operațional la Emerson Cluj.

Prysmian România este producător de fibră optică și cabluri pentru construcții, rețele de energie, cabluri de înaltă și foarte înaltă tensiune și pentru energie regenerabilă.

În fabricile Prysmian din Slatina lucrează peste 1.300 de angajați.

FOTO Grupul italian Prysmian întărește echipa managerială în România

În acest an, Prysmian a deschis la Slatina un Centru de Excelență în IT, cu specialiști români, al cărui rol este acela de a administra diverse programe și oportunități din cadrul întregului grup. 

Cu mai mult de 140 de ani de experiență, compania are vânzări de depășesc 10 miliarde de euro, aproximativ 28.000 de angajați în peste 50 de țări și 104 fabrici.

Prysmian este o companie publică listată pe Bursa italiană la indicele FTSE MIB.

viewscnt
Afla mai multe despre
prysmian
daniela burca