FOTO Un nou hotel Mercure în România

FOTO Un nou hotel Mercure în România
Profit.ro
Profit.ro
scris 20 nov 2023

Grupul hotelier francez Accor a semnat cu cu partenerul local Grand Hotel West, o afacere de familie în domeniul hotelier și F&B, deținută de Rareș Țicra, care este și proprietarul pieței West Market din localitate, un acord de franciză pentru deschiderea unui nou hotel Mercure în Oradea, la începutul anului 2026.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Mercure Oradea va avea 90 de camere și este în construcție.

VIDEO Cum arată din avion cel mai nou nod rutier între 2 autostrăzi, de pe Autostrada Bucureștiului. Va fi deschis în doar câteva zile CITEȘTE ȘI VIDEO Cum arată din avion cel mai nou nod rutier între 2 autostrăzi, de pe Autostrada Bucureștiului. Va fi deschis în doar câteva zile

Recent, Accor a semnat și cu compania locală Construcții Erbașu acorduri de management hotelier pentru două noi hoteluri, în București și Oradea, și prelungirea acordului de management existent pentru ibis Styles Bucharest Erbas.

Accor este prezent în circa 110 țări, prin intermediul a 5 400 de proprietăți, 10 000 de restaurante și baruri, facilități de wellness sau spații de lucru flexibile.

Grupul cuprinde peste 40 de branduri hoteliere, de la categoria de lux la cea economică, precum și cea de lifestyle prin intermediul Ennismore.

FOTO Un nou hotel Mercure în România

Fondată în 1967, Accor SA are sediul central în Franța și este listată public pe Euronext Paris și pe piața OTC (Ticker: ACCYY) din Statele Unite.

FOTO Un nou hotel Mercure în România

viewscnt
Afla mai multe despre
mercure
oradea
hotel