Franklin Templeton preia rivalul Legg Mason pentru 4,5 miliarde de dolari

Franklin Templeton preia rivalul Legg Mason pentru 4,5 miliarde de dolari
scris 18 feb 2020

Compania de administrare a activelor Franklin Resources Inc, care operează sub denumirea Franklin Templeton, a anunțat marți preluarea rivalului Legg Mason pentru 4,5 miliarde de dolari, dând naștere unei companii financiare care va avea sub administrare active în valoare de 1.500 miliarde de dolari, transmite AP.

Franklin Resources Inc. va plăti 50 de dolari în numerar pentru fiecare acțiune Legg Mason Inc., o primă de 23% față de prețul înregistrat vineri seara, și de asemenea va prelua aproximativ două miliarde de dolari din datoriile Legg Mason, scrie Agerpres.

ULTIMA ORĂ La inițiativa lui Teodorovici, ridicarea popririlor de ANAF imediat după achitarea datoriei, precum și noul termen de restructurare a datoriilor firmelor - oprite CITEȘTE ȘI ULTIMA ORĂ La inițiativa lui Teodorovici, ridicarea popririlor de ANAF imediat după achitarea datoriei, precum și noul termen de restructurare a datoriilor firmelor - oprite

Tranzacția consolidează prezența Franklin Templeton pe o serie de regiuni cheie și creează o platformă de investiții bine echilibrată între clienții instituționali și cei de retail.

Compania astfel rezultată va opera sub denumirea Franklin Templeton și va avea sediul la San Mateo, California. Tranzacția, care a fost aprobată de board-urile celor două companii, ar urma să se finalizeze în trimestrul al treilea al acestui an și depinde de obținerea aprobării acționarilor Legg Mason.

viewscnt
Afla mai multe despre
franklin templeton
legg mason