Furnizorul de sisteme informatice Afla Software are un nou Director General

Furnizorul de sisteme informatice Afla Software are un nou Director General

Cristian Gabriel Pavel

scris 14 iun 2018

Furnizorul de sisteme informatice de business Afla Software l-a numit pe Cristian Gabriel Pavel în funcția de Director General, poziție din care va gestiona planurile privind dezvoltarea companiei la nivel național și creșterea acesteia pe termen lung. 

Cristian Gabriel Pavel face parte din echipa companiei de peste 25 de ani.

VIDEO Microsoft prezintă noul design al suitei sale Office CITEȘTE ȘI VIDEO Microsoft prezintă noul design al suitei sale Office

Cristian Gabriel Pavel este absolvent al Facultății de Matematică și Tehnologia Informației din cadrul Universitatății Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca, dezvoltându-și pasiunea pentru domeniu încă din copilărie, atunci când a obținut numeroase disctincții în cadrul mai multor competiții olimpice județene și naționale.

Alfa Software este o companie de IT cu capital privat românesc, cu o vechime de peste 20 de ani pe piață. Compania are centrul de dezvoltare în Cluj-Napoca, sediul administrativ în Zalău și distribuție națională prin distribuitori. 

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
afla software