Growceanu țintește extinderea în zona Europei Centrale și de Est. „Căutăm viitori colegi investitori."

Growceanu țintește extinderea în zona Europei Centrale și de Est. „Căutăm viitori colegi investitori."

Ciprian Man, Co-Fondator Growceanu

Profit.ro
Profit.ro
scris 15 feb 2023

Growceanu, platforma de business angels, anunță o creștere de peste 150% a investițiilor derulate în 2022, față de anul precedent. Numărul de membri al platformei a ajuns în prezent la 144, în creștere cu peste 300% comparativ cu 2021.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

Growceanu se adresează în special investitorilor ce dispun de un buget de investiții de 40.000-250.000 de euro, pe parcursul a 2-3 ani și care vor să-și construiască un portofoliu de minim 8-10 start-up-uri.

EXCLUSIV SURPRIZĂ Ștefan Mandachi a vândut Spartan, cea mai mare rețea de restaurante cu specific grecesc din Europa, și alte mari branduri, tranzacție de peste 20 milioane euro CITEȘTE ȘI EXCLUSIV SURPRIZĂ Ștefan Mandachi a vândut Spartan, cea mai mare rețea de restaurante cu specific grecesc din Europa, și alte mari branduri, tranzacție de peste 20 milioane euro

„Căutăm viitori colegi investitori care sunt antreprenori sau manageri corporate de succes, care doresc să-și diversifice portofoliul de investiții către această clasă de active extrem de dinamică (early stage startups) și care pot oferi, pe lângă susținere financiară, experiența lor de business, network-ul și timpul personal pentru a sprijini viitori moonicorni”, spune Ciprian Man, Co-Fondator Growceanu.

Pentru 2023, Growceanu își propune dezvoltarea platformei de business angels în baza modelului de business actual, dar și extinderea prezenței pe noi piețe din Europa Centrală și de Est. Astfel, ținta pentru finalul anului este dublarea investițiilor derulate, în raport cu anul precedent.

viewscnt
Afla mai multe despre
growceanu
investitii