Grupul francez de apărare Thales, prezent și în România, intenționează să angajeze 12.000 de persoane

Grupul francez de apărare Thales, prezent și în România, intenționează să angajeze 12.000 de persoane
Profit.ro
Profit.ro
scris 27 feb 2023

Grupul francez de apărare și tehnologie Thales, cu operațiuni și în România, intenționează să angajeze 12.000 de persoane în acest an, deoarece există o cerere puternică pentru gama sa de produse, a declarat CEO-ul Patrice Caine într-un interviu pentru săptămânalul francez Le Journal du Dimanche, citat de Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

El a spus că în ultimii opt ani Thales, care are un personal total de 80.000, dintre care 40.000 în Franța, a recrutat între 5.000 și 8.000 de oameni pe an și că anul trecut a angajat deja 11.500 de persoane, scrie News.ro.

Legea care rezolvă problema fiscală a tichetelor cadou, semnată de Iohannis după un refuz inițial CITEȘTE ȘI Legea care rezolvă problema fiscală a tichetelor cadou, semnată de Iohannis după un refuz inițial

Toate activitățile firmei, respectiv apărare și securitate, aeronautică și spațiu, identitate și securitate digitală, sunt în creștere puternică.

”Compania este o reflectare a piețelor sale, care toate înregistrează o creștere dinamică, cu nevoi în creștere în toate domeniile noastre de activitate”, a spus el.

Caine, care s-a întâlnit recent cu ministrul Apărării al Ucrainei, a declarat că Franța va livra Ucrainei sistemul său de apărare aeriană radar Ground Master 200 în luna mai.

De la începutul invadării Ucrainei de către Rusia, la 24 februarie 2022, acțiunile Thales, cel mai mare furnizor de electronice pentru arme din Europa, au crescut cu aproape 60% până la noi maxime istorice, depășind creșterea indicelui Refinitiv Europe Aerospace & Defense.

Președintele Emmanuel Macron a declarat în ianuarie că cheltuielile militare franceze vor crește cu peste o treime în următorii ani, bugetul militar 2024-2030 urmând să urce la 413 miliarde euro (447 miliarde dolari), de la 295 miliarde euro în perioada 2019-2025, în timp ce armata se adaptează la un nou mediu de securitate în urma invaziei Rusiei în Ucraina.

Thales este furnizor al Forțelor Armate Române de câteva decenii și a dezvoltat operațiuni industriale în țară începând cu 2007.

În 2019, Thales România a deschis în București un Centru de Excelență în Inginerie menit să răspundă nevoilor pieței locale, dar și nevoilor de export.

viewscnt
Afla mai multe despre
thales
angajari