Grupul german Schaeffler construiește la Brașov un centru de testare. Peste 100 de angajări pregătite

Grupul german Schaeffler construiește la Brașov un centru de testare. Peste 100 de angajări pregătite
scris 3 oct 2018

Grupul german Schaeffler va construi la Brașov un centru de testare pe o suprafață de 8.000 metri pătrați, unde vor lucra începând de anul viitor peste 100 de ingineri. 

Clădirea va dispune de un etaj tehnic pentru asigurarea utilităților speciale testării de ultimă generație și va îndeplini cerințele de securitate a informației la cel mai înalt nivel, conform cerințelor stricte ale producătorilor din Automotive OEM.

Familia omului de afaceri elen Vardis Vardinogiannis aduce peste 30 milioane euro la Marfin Bank CITEȘTE ȘI Familia omului de afaceri elen Vardis Vardinogiannis aduce peste 30 milioane euro la Marfin Bank

Tot la Brașov, Schaeffler va construi primul rulment etanș cu role cilindrice de dimensiune mare din lume, destinat industriei mineritului.

Grupul Schaeffler este prezent în România din 2002, prin intermediul fabricii construite în localitatea Cristian, județul Brașov.  Compania are peste 4.000 de angajați în România și afaceri anuale de 1,7 miliarde lei (377 milioane euro).

La nivel global, Schaeffler are 85.000 de angajați și deține unități de producție și vânzare în peste 50 de țări.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
centru de testare
brasov
schaeffler