VTEX, furnizor global de soluții ecommerce în cloud, a deschis un birou în România

VTEX, furnizor global de soluții ecommerce în cloud, a deschis un birou în România

Ionuț Farcaș, Country Manager VTEX

Profit.ro
Profit.ro
scris 3 oct 2018

VTEX, furnizor global de soluții ecommerce în cloud, deschide un birou în România, ca parte a strategiei de extindere la nivel european, și îl numește pe Ionuț Farcaș în funcția de Country Manager.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Farcaș are o experiență de 10 ani în ecommerce, iar anterior a ocupat poziția de Business Developer la evoMAG și Project Manager Online Sales Department la Astra Asigurări.

VIDEO Google lansează un serviciu de streaming pentru jocuri CITEȘTE ȘI VIDEO Google lansează un serviciu de streaming pentru jocuri

VTEX a bugetat investiții de peste 2 milioane de euro în următorii 5 ani în România.  Până la finalul anului 2019, planurile companiei vizează și creșterea echipei din România, în funcție de ritmul de dezvoltare. 

Fondată în 1999, ca o platformă de tip CRM în sistem SaaS, VTEX s-a transformat în furnizor de soluții ecommerce.

În prezent, compania VTEX este prezentă în 6 țări din Europa: Germania, Marea Britanie, Spania, Portugalia, Polonia și România. VTEX  vizează creșterea prezenței în regiune în următoarea perioadă, deschiderea biroului din România accelerând extinderea în Europa Centrală și de Est. Compania estimează că, în 2022, 20% din veniturile totale  vor fi generate în Europa.

La nivel global, soluția VTEX este implementată în peste 3.000 de magazine online, din 25 de țări.

În România, VTEX a finalizat trei proiecte: pentru F64, Miniprix și Dacris, targetul fiind de 10 clienți în următoarele 12 luni și de 50 de clienți în următorii 4 ani.

viewscnt
Afla mai multe despre
cloud
vtex