Grupul TeraPlast își întărește echipa managerială

Grupul TeraPlast își întărește echipa managerială
Profit.ro
Profit.ro
scris 3 dec 2021

Grupul TeraPlast își extinde echipa managerială prin numirea ca director de dezvoltare a lui Laszlo Vajda. Noul Director își începe activitatea în luna decembrie și va coordona strategiile de dezvoltare pentru toate companiile din cadrul Grupului. Ultima poziție ocupată de Vajda a fost cea de Country Manager în România și Ungaria pentru Grupul Pipelife.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

De-a lungul timpului, a fost responsabil de procese de producție, de supervizarea investițiilor, eficientizarea fluxurilor tehnice și de producție, precum și dezvoltarea de produse și managementul calității. Totodată, a obținut experiență strategică din poziția de director general, coordonând în ultimii ani activitatea din România și Ungaria a Grupului Pipelife.

Retailerul polonez de fashion Sinsay va fi prezent cu două magazine în proiectele Family Market, dezvoltate la Iași de compania Iulius CITEȘTE ȘI Retailerul polonez de fashion Sinsay va fi prezent cu două magazine în proiectele Family Market, dezvoltate la Iași de compania Iulius

Grupul TeraPlast a raportat în primele 9 luni ale anului o cifră de afaceri de 451 milioane de lei și o EBITDA de 64,5 milioane de lei, în creștere cu 46%, respectiv cu 32% față de primele nouă luni din 2020. În aceeași perioadă, profitul net al Grupului a crescut cu 41%, ajungând la 43,3 milioane de lei în primele nouă luni din 2021, față de 30,6 milioane de lei în primele nouă luni din 2020.

viewscnt
Afla mai multe despre
teraplast
laszlo vajda