Hili Properties se listează la bursă

Hili Properties se listează la bursă
Thomas Dincă
Thomas Dincă
scris 31 oct 2021

Compania imobiliară Hili Properties, divizia grupului care se ocupă de dezvoltarea restaurantelor locale McDonald’s și administrează proprietăți comerciale închiriate în Letonia, Lituania, Estonia, Malta și România, își propune să strângă 49 de milioane de euro printr-o ofertă publică inițială la Bursa din Malta. 

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară

Hili Properties are în prezent un portofoliu de proprietăți evaluat la peste 115 milioane euro.

Construirea unui site web - trei pași pentru un start bun CITEȘTE ȘI Construirea unui site web - trei pași pentru un start bun

Autoritatea pentru Servicii Financiare din Malta a aprobat un prospect transmis de Hili Properties pentru o ofertă publică de 38% din acțiunile sale și listarea la Bursa de Valori din Malta.

Fondurile vor fi folosite pentru a finanța noi achiziții de proprietăți.

Cele mai mari amenințări informatice pentru companii CITEȘTE ȘI Cele mai mari amenințări informatice pentru companii

Hili Properties anticipează că 30 de milioane de euro vor fi utilizate pentru achiziția de imobile în 2022, iar 19 milioane de euro vor fi folosite pentru finanțarea parțială a unor achiziții de proprietăți în 2023.

Hili Properties se află în discuții avansate pentru a achiziționa o proprietate comercială în Polonia și o proprietate industrială în Lituania, având o valoare combinată de peste 38 de milioane de euro. De asemenea, compania negociază în prezent prețul pentru achiziția unor active comerciale suplimentare.

Cum previi picarea site-ului în cazul creșterilor masive de trafic CITEȘTE ȘI Cum previi picarea site-ului în cazul creșterilor masive de trafic

Perioada de emisiune va fi deschisă pe 4 noiembrie și va dura până pe 26 noiembrie. Compania se așteaptă să depună o admitere a acțiunilor la Bursa de Valori din Malta pe 15 decembrie 2021.

Tranzacționarea noilor acțiuni ordinare este de așteptat să înceapă pe 16 decembrie 2021.

Hili Properties și Premier Restaurants România fac parte din Hili Ventures, un grup divers de companii cu sediul în Malta.

Producătorul biscuiților Ulker și McVitie’s numește o tânără de 27 ani la șefia fabricii din România CITEȘTE ȘI Producătorul biscuiților Ulker și McVitie’s numește o tânără de 27 ani la șefia fabricii din România

Hili Properties este divizia de real estate a companiei Hili Ventures, portofoliul companiei cuprinzând clădiri de afaceri, birouri în cartierele comerciale principale și spații în care funcționează restaurante McDonald's. Restaurantele sunt parte a companiei Premier Capital plc, divizia McDonald's a Hili Ventures. 

Premier Restaurants România este parte a companiei Premier Capital, partenerul pentru dezvoltare al restaurantelor McDonald's din Estonia, Grecia, Letonia, Lituania, Malta și România. Premier Capital plc operează 164 de restaurante în 6 țări și are peste 8.800 de angajați.

Premier Capital plc reprezintă business-ul McDonald's al grupului Hili Ventures Ltd, grup implicat în diverse operațiuni de logistică, transport naval, inginerie, petrol și gaze, tehnologie, proprietăți, ospitalitate și leasing și care deține parteneriate cu McDonald's și Apple. 

viewscnt
Afla mai multe despre
hili properties