CONFIRMARE Rețeaua Dr. Leahu deschide cea mai mare investiție realizată până în prezent de companie

CONFIRMARE Rețeaua Dr. Leahu deschide cea mai mare investiție realizată până în prezent de companie

Adrian Ionuț Leahu

Profit.ro
Profit.ro
scris 28 oct 2021

Clinicile Dentare Dr. Leahu deschid în Cluj-Napoca, la finele lunii, Centrul Regional de Excelență, o investiție de peste 2 milioane de euro, acesta fiind cel mai de impact proiect realizat până acum de rețea și a doua investiție a acesteia în județul Cluj, după deschiderea clinicii din Turda.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie. Parteneri: Garanti BBVA, Gomag.

Cum poate fi calibrat un buget în pandemie, ce soluții de finanțare sunt astăzi la îndemână și alte variante de sprijin pentru firme vor fi anunțate la Videoconferința Profit.ro IMM - Pregătim ieșirea din criză

Videoconferința, programată pentru 4 noiembrie și organizată împreună cu  Nordis Group, Banca Transilvania, ING și Unicredit Bank, va fi transmisă în direct și la PROFIT NEWS TV. Detalii AICI

La începutul anului, Profit.ro a anunțat că rețeaua Dr. Leahu va deschide un spital cu același profil la Cluj-Napoca, acesta reprezentând cea mai mare investiție realizată până în prezent de companie.

Rețeaua are un plan agresiv de extindere, care includ lansarea a 20 de clinici în următorii cinci ani, conform datelor Profit.ro.

Interviu: Ren Zhengfei după ceremonia de deschidere a Laboratorului de Inovație Minieră Inteligentă din Taiyuan CITEȘTE ȘI Interviu: Ren Zhengfei după ceremonia de deschidere a Laboratorului de Inovație Minieră Inteligentă din Taiyuan

Extinderea va fi efectuată atât prin amenajarea de centre dentare proprii, cât și prin încheierea de parteneriate cu alți jucători din industrie.

Investiția de la Cluj-Napoca este finanțată prin credite bancare și majorarea de capital atrasă anul trecut odată cu implicarea Morphosis, un fond de investiții axat pe companii mici și mijlocii românești.

eMAG Academy, școala care te învață ABC-ul online-ului. Top 10 cei mai studioși cursanți CITEȘTE ȘI eMAG Academy, școala care te învață ABC-ul online-ului. Top 10 cei mai studioși cursanți

Dr. Leahu a deschis anul trecut, la Londra, prima clinică din străinătate, mișcare anunțată la Profit TV.

“Planurile de viitor includ și alte state din Uniunea Europeană, dar nu ne-am setat neaparat un obiectiv pentru 2021 în acest sens”, a declarat pentru Profit.ro dr. Ionuț Leahu, CEO-ul și fondatorul rețelei.

FOTO Noi experiențe pentru bucureșteni la AFI Cotroceni CITEȘTE ȘI FOTO Noi experiențe pentru bucureșteni la AFI Cotroceni

Anul trecut, rețeaua a avut 15.000 de pacienți unici, iar în 2021 sunt așteptați 20.000 de pacienți.

Fondată în 2011 de dr. Ionuț Leahu, specialist în implantologie dentară, compania are acum peste 100 de cabinete, în 13 clinici deschise la București, Pitești, Timișoara, Iași, Sibiu, Constanța, Oradea, Turda și Londra, cu un total de circa 370 de angajați.

Piața serviciilor stomatologice din Cluj a crescut cu procente importante în fiecare an, situându-se pe locul 2 după București ca cifră cumulată a veniturilor jucătorilor locali din domeniu, la aproximativ 104,6 milioane lei, potrivit Coface România. În topul primelor 1000 de clinici de stomatologie la nivel național, se găsesc peste 50 de companii din Cluj.

viewscnt
Afla mai multe despre
dr. leahu clinici stomatologice investiții