Horia Stănese se alătură echipei Universal Robots ca Business Development Manager

Horia Stănese se alătură echipei Universal Robots ca Business Development Manager
Profit.ro
Profit.ro
scris 2 mai 2017

Universal Robots, compania care a inventat roboții colaborativi (numiți și coboți), anunță cooptarea lui Horia Stănese în calitate de Business Development Manager, urmând a gestiona dezvoltarea rețelei de distribuitori și a relației cu clienții.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Horia Stănese este un specialist cu o mare experiență în domeniul automatizării industriale din România. Cariera sa este legată de activitatea în cadrul companiei Ifm Electronic, în cadrul căreia a avut funcția de Area Sales Manager timp de 7 ani și Orange, unde a fost Sales Reprezentative.

“Suntem încântați că Horia Stănese se alătură echipei Universal Robots. Expertiza sa tehnică și de vânzări ne va ajuta să oferim noilor și actualilor clienți suportul de care au nevoie pentru a-și eficientiza activitatea. Coboții UR au un timp extrem de scurt de amortizare de până la 195 de zile, sunt ușor de instalat și foarte flexibili. Toate aceste calități îi fac ideali pentru industria românească, domeniu care se confruntă cu o lipsă acută a forței de muncă. Suntem convinși că Horia și rețeaua noastră de distribuție în continuă creștere ne vor ajuta să dublăm în acest an numărul roboților instalați în România”, a declarat Slavoj Musilek, General Manager Europa Centrală și de Est, Universal Robots.

Horia Stănese se alătură echipei Universal Robots ca Business Development Manager

FOTO: Horia Stănese

„Pe măsură ce avantajul salariilor reduse se erodează, producătorii industriali din România au nevoie de soluții de automatizare și robotizare pentru a rămâne competitivi. Sunt convins că avantajele roboților UR îi transformă în prima opțiune de achiziție pentru automatizarea activităților repetitive și anoste din fabrici. Pentru că angajații lucrează împreună cu roboții noștri, companiile pot obține rapid avantaje competitive la nivelul calității produselor, rapidității prin care se implementează noi procese și al flexibilității. Sunt convins că tot mai mulți manageri din rândul IMM-urilor vor înțelege că roboții UR reprezintă o investiție pentru dezvoltarea afacerilor lor,” a declarat Horia Stănese, Business Development Manager Universal Robots.

Alitalia a intrat în procedură de faliment, după respingerea planului de reorganizare de către angajați CITEȘTE ȘI Alitalia a intrat în procedură de faliment, după respingerea planului de reorganizare de către angajați

Universal Robots reprezintă rezultatul a mulți ani de cercetări intensive în cadrul clusterului de robotică al Danemarcei, care se află în localitatea Odense. Compania a fost fondată în 2005 de către CTO-ul companiei, Esben Østergaard, care a dorit să facă tehnologia roboților accesibilă tuturor, prin dezvoltarea de roboți industriali mici, ușor de utilizat, la prețuri rezonabile, care, alături de oameni și pe cont propriu, să fie utilizați pentru eficientizarea proceselor din industrie.

Portofoliul de produse cuprinde brațele robotizate UR3, UR5 și UR10 numite astfel după sarcina utilă în kilograme. De la lansarea primului robot UR în decembrie 2008, compania a înregistrat o creștere considerabilă datorită roboților ușor de utilizat, vânduți acum în peste 50 de țări din întreaga lume. Perioada medie de amortizare a investiției este de numai 195 de zile - este cea mai rapidă din industrie.

Compania are sediul în Odense și are filiale și birouri regionale în S.U.A., Spania, Germania, Singapore, Cehia, India și China. Universal Robots are peste 300 de angajați în întreaga lume.

viewscnt
Afla mai multe despre
horia stanese
universal robots