inki.tech atrage o nouă finanțare

inki.tech atrage o nouă finanțare
Profit.ro
Profit.ro
scris 19 sep 2023

inki.tech, platformă de închiriere de echipamente mobile, precum laptopuri, telefoane sau tablete, anunță o nouă rundă de finanțare condusă de Helvetia Ventures Fund, ramura de investiții a grupului elvețian de asigurări Helvetia. Finanțarea va avea mai multe utilizări, precum o platformă IT îmbunătățită și integrări cu operatori telecom, distribuitori și platforme de gestiune HR și payroll.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

inki.tech a strâns peste 3 milioane de euro până în prezent, prin instrumente de tip equity financing și debt financing, de la parteneri precum The Mavers sau Autonom Lease și dorește dublarea acestei sume în următorul an.

FOTO Grupul Delhaize, care deține rețeaua de magazine Mega Image, transformă o biserică în supermarket CITEȘTE ȘI FOTO Grupul Delhaize, care deține rețeaua de magazine Mega Image, transformă o biserică în supermarket

Finanțarea va susține expansiunea internațională a inki.tech, vizând Europa de Vest, în timp ce își consolidează poziția în Europa Centrală și de Est (CEE).

Cu o nouă structură cu sediul în Olanda, compania este pregătită pentru inovații globale și își propune să transforme complet modul în care business-urile își gestionează dispozitivele
 

viewscnt
Afla mai multe despre
inki.tech
helvetia ventures