ISAF, controlată de francezii de la Colas, câștigă un contract în Slovenia și își deschide sucursală

ISAF, controlată de francezii de la Colas, câștigă un contract în Slovenia și își deschide sucursală
Thomas Dincă
Thomas Dincă
scris 5 oct 2018

Societatea de Semnalizări și Automatizări Feroviare (ISAF), parte a companiei franceze Colas, specializată în construcția și întreținerea infrastructurii feroviare, controlată de grupul Bouygues, se extinde în Slovenia prin deschiderea unei sucursale, după ce în vară a obținut de la Ministerul Transporturilor din Slovenia contractul de electrificare pentru secțiunea de cale ferată Pesnica – Sentilj – frontieră.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Contractul a fost atribuit companiei Colas, dar cu ISAF ca subcontractor, prevăzând electrificarea a 15 kilometri de cale ferată și modernizarea rețelei de semnalizare și telecomunicații.

ISAF, preluată în 2008 de Colas, a avut anterior lucrări în Grecia și Bulgaria, alături de cele de pe piața locală.

Tranzacție: Therme se aliază cu Aedificia Carpați, unul dintre cei mai puternici constructori, pentru firma care pregătește un bloc ca investiție proprie CITEȘTE ȘI Tranzacție: Therme se aliază cu Aedificia Carpați, unul dintre cei mai puternici constructori, pentru firma care pregătește un bloc ca investiție proprie

Anul trecut, compania, cu sediul în București, a avut afaceri de 35,5 milioane lei și un profit net de 1,9 milioane lei.

viewscnt
Afla mai multe despre
isaf
colas
sucursala
slovenia
bouygues