Acțiunile Twitter au crescut cu 10% după publicarea unor rezultate trimestriale peste așteptări

Acțiunile Twitter au crescut cu 10% după publicarea unor rezultate trimestriale peste așteptări
scris 26 apr 2017

Acțiunile Twitter sunt în creștere cu 10%, după ce operatorul rețelei de soclializare a publicat rezultate financiare peste așteptările analiștilor pentru primul trimestru, chiar dacă veniturile au scăzut, relatează MarketWatch.

Numărul mediu de utilizatori lunari activi ai Twitter a crescut cu 6% în primul trimestru față de aceeași perioadă a anului trecut, la 328 de milioane de persoane., avansul fiind cel mai mare din ultimul an, scrie News.ro.

În trimestrul precedent, Twitter a atras 319 milioane de utilizatori.

Creșterea numărului de utilizatori este cel mai important indicator urmărit de analiști și le-a depășit așteptările.

Twitter atribuie creșterea audienței îmbunătățirii produselor și marketingului, dar și unor factori sezonieri.

STUDIU Doar 3 din 10 companii folosesc social media pentru vânzări. Cele mai folosite platforme pentru social media marketing în România CITEȘTE ȘI STUDIU Doar 3 din 10 companii folosesc social media pentru vânzări. Cele mai folosite platforme pentru social media marketing în România

În privința veniturilor, acestea au scăzut, compania precizând că mai are de lucru pentru ca experiența îmbunătățită oferită clienților să se transpună în creșterea încasărilor.

Veniturile au coborât cu 7,8%, la 548,3 milioane de dolari, consemnând primul declin după oferta publică inițială a Twitter.

Pierderea netă s-a redus la 61,6 milioane de dolari, de la 79,7 milioane de dolari în urmă cu un an.

viewscnt
Afla mai multe despre
twitter