Activitatea pe Mastodon s-a triplat în week-end

Activitatea pe Mastodon s-a triplat în week-end
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 4 iul 2023

Problemele pe care și le creează singur Twitter sunt de bun augur pentru concurență, iar Mastodon pare să fie una dintre alternativele care reușesc să profite cel mai bine de acest aspect.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

În weekend-ul trecut, pe Mastodon au fost cu aproape 300.000 de oameni mai mulți decât în mod obișnuit, anunță CEO-ul Eugen Rochko.

Creșterea de care s-a bucurat Mastodon coincide cu numeroasele probleme de funcționare pe care le-a întâmpinat Twitter după ce Elon Musk a deschis să limiteze numărul de postări pe care utilizatorii le pot vedea.

Twitter, acționată în instanță pe motiv că n-ar fi plătit unei companii facturi de peste 600 de mii de dolari CITEȘTE ȘI Twitter, acționată în instanță pe motiv că n-ar fi plătit unei companii facturi de peste 600 de mii de dolari

Mastodon are acum 1,4 milioane de utilizatori care intră cel puțin o dată pe lună.

Cifra este cu 19% mai mare decât în urmă cu o lună, dar, încă, mult sub vârful de 2,5 milioane de utilizatori, atins la finalul anului trecut, tot pe fondul schimbărilor făcute de Elon Musk la Twitter.

Cifrele au fost făcute publice cu ocazia lansării unui update important pentru aplicația de Android, care aduce mai multe îmbunătățiri grafice și schimbări de design.

viewscnt
Afla mai multe despre
mastodon
twitter