Afaceri în creștere pentru Wizrom Software

Afaceri în creștere pentru Wizrom Software
Profit.ro
Profit.ro
scris 7 iul 2021

Wizrom Software, dezvoltator și integrator de software de business din România, a înregistrat afaceri de peste 28 milioane lei în 2020, în creștere cu aproximativ 3,8% comparativ cu anul anterior. Totodată, într-un context economic complicat, Wizrom raporta, la sfârșitul anului trecut, un profit de peste 2 milioane lei, în creștere cu 18% față de cel obținut în 2019.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale
Gebruder Weiss face încă un pas spre digitalizare și lansează și în România portalul myGW dedicat clienților CITEȘTE ȘI Gebruder Weiss face încă un pas spre digitalizare și lansează și în România portalul myGW dedicat clienților

„Una dintre provocările avute, de-a lungul ultimului an, a fost să lucrăm îndeaproape cu toți clienții, atât cu cei noi, cât și cu cei existenți, și să le furnizăm soluții îmbunătățite care să le permită telemunca – activitatea de bază în aproape toate industriile. O altă provocare, pe care am avut-o în 2020, a fost să ne actualizăm softurile în timp real, pentru a ține pasul cu schimbările legislative. A fost un an complicat, dar am reușit să atingem performanța, în ciuda tuturor dificultăților sanitare și economice”, precizează Adrian Bodomoiu, Director General în cadrul Wizrom Software.

Creșterea afacerilor Wizrom, în 2020, s-a datorat atât implementărilor de soluții IT care erau deja în curs de execuție din anul anterior, cât și solicitărilor nou-venite din partea clienților din servicii, distribuție și automotive. Totodată, soluțiile de tip ERP, precum și softurile de HR s-au numărat printre cele mai cerute servicii Wizrom.

„Foarte multe companii, fie că ne raportăm la IMM-uri sau multinaționale, au investit anul trecut în soluții IT pentru managementul resurselor umane. Cererea pentru software-urile de HR a crescut cu aproape 25% în cazul soluțiilor Wizrom”, explică Adrian Bodomoiu. Ponderea soluțiilor IT pentru resurse umane a reprezentat aproximativ 35% din cifra de afaceri a companiei. Totodată, softurile de HR au ajutat și la creșterea eficienței operațiunilor de business ale clienților Wizrom.

INFOGRAFIC Pokémon GO a “prins” 5 miliarde în 5 ani CITEȘTE ȘI INFOGRAFIC Pokémon GO a “prins” 5 miliarde în 5 ani

În ultimul an, Wizrom și-a propus să-și consolideze portofoliul existent de clienți, precum și serviciile pe care le oferă, concentrându-și eforturile în special în zona de IMM-uri. 

Prezentă pe plan local de peste două decenii, Wizrom Software este unul dintre cei mai importanți dezvoltatori și integratori de soluții IT pentru afaceri din România. Compania, care are birouri în București și în Cluj și numără aproximativ 110 angajați, dezvoltă și furnizează softuri de HR, salarizare, contabilitate și gestiune, automatizări în vânzări, producție și Business Intelligence (BI).

În prezent, Wizrom numără peste 4.100 de clienți activi și 40.000 de licențe instalate în organizații foarte mari, cu cifre de afaceri de peste 10 milioane de euro, dar și în companii de tip Small and Medium Business (SMB) din aproape toate domeniile de activitate.

viewscnt
Afla mai multe despre
wizrom software
it