Bit Soft atrage 1,5 milioane euro printr-un plasament privat de obligațiuni

Bit Soft atrage 1,5 milioane euro printr-un plasament privat de obligațiuni
Profit.ro
Profit.ro
scris 7 iul 2021

Bit Soft, dezvoltator și distribuitor de soluții end-to-end integrate pentru industria ospitalității, a încheiat un plasament privat de obligațiuni, prin care a atras 1,5 milioane euro, cu scadență în 2025, la o dobândă de 5,5%.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Obligațiunile vor fi listate pe Sistemul Multilateral de Tranzacționare (SMT) de la Bursa de Valori București.

Bit Soft este primul business de software dedicat industriei HoReCa care listează obligațiuni pe piața AeRO a BVB.

Gebruder Weiss face încă un pas spre digitalizare și lansează și în România portalul myGW dedicat clienților CITEȘTE ȘI Gebruder Weiss face încă un pas spre digitalizare și lansează și în România portalul myGW dedicat clienților

În cadrul plasamentului privat, compania a oferit spre vânzare 15.000 de obligațiuni negarantate și neconvertibile în acțiuni, cu o valoare nominală totală de 1,5 milioane euro, oferta fiind adresată unui număr de până la 150 investitori și investitorilor calificați. Plasamentul a fost închis anticipat, fiind înregistrate subscrieri totale de 2,6 milioane euro la o dobândă de 5,5%, reprezentând unul din cele mai mici costuri de finanțare obținute la oferte de obligațiuni similare. La plasament au subscris peste 90 de investitori, atât persoane fizice, cât și juridice.

Următorul pas este pregătirea documentelor necesare pentru admiterea obligațiunilor la tranzacționare pe Sistemul Multilateral al Bursei de Valori București. Bit Soft își propune ca prima zi de tranzacționare să aibă loc în decurs de o lună, iar simbolul este BIT25E.

Fondurile obținute din listarea obligațiunilor vor fi folosite pentru finanțarea strategiei de dezvoltare accelerată a emitentului, în speță achiziția unui grup de companii care desfășoară o activitate similară cu cea a emitentului în Franța și Maroc.

FOTO După ce s-a fotografiat cu Daniel Dines, ministrul Finanțelor semnează un acord cu UiPath CITEȘTE ȘI FOTO După ce s-a fotografiat cu Daniel Dines, ministrul Finanțelor semnează un acord cu UiPath

Cu o experiență de 27 de ani în industria ospitalității, Bit Soft dezvoltă și distribuie soluții end-to-end integrate pentru hoteluri, restaurante și centre spa & wellness, fiind prezentă în 3 piețe din regiunea Europei Centrale și de Est: România, Bulgaria și Ungaria.

viewscnt
Afla mai multe despre
bit soft
obligațiuni