Amazon lansează profilurile de utilizatori pentru Prime Video

Amazon lansează profilurile de utilizatori pentru Prime Video
scris 8 iul 2020

Serviciul de streaming video de la Amazon, disponibil și în România, oferă, în sfârșit, profiluri individuale de utilizatori cu recomandări și liste proprii de conținut.

Amazon Prime Video a intrat în rândul serviciilor de streaming cu aplicații decente, lansând într-un final posibilitatea creării conturilor proprii pentru utilizatorii care au acces și folosesc același cont.

Spre deosebire de Netflix, spre exemplu, Prime Video nu avea până acum profiluri de utilizator, deși permitea accesul simultan al mai multor persoane la același cont. Asta făcea ca tot conținutul să fie afișat la grămadă pentru toți cei care foloseau același cont.

SUA analizează posibilitatea interzicerii unor aplicații chineze de social media, inclusiv TikTok CITEȘTE ȘI SUA analizează posibilitatea interzicerii unor aplicații chineze de social media, inclusiv TikTok

Acum, cu un profil propriu, fiecare persoană ce accesează un cont de Prime Video va avea propria listă de filme și seriale la care se uită, propriul Watchlist și recomandări personalizate în funcție de titlurile urmărire doar pe acel profil, nu de toți utilizatorii contului, ca până acum.

Prime Video permite crearea a până la 6 profiluri, ceea ce înseamnă că 6 persoane pot accesa același cont fără a-și suprapune preferințele în materie de filme și seriale. Oricare din cele 6 profiluri poate fi configurat pentru copii sau adulți.

Opțiunea creării profilurilor va apărea în zilele următoare în aplicațiile Prime Video pentru iOS, Android, tablete Fire și televizoare.

Amazon a avut nevoie de patru luni pentru testarea profilurilor de utilizator din Prime Video, începând testele în martie. Dacă pe perioada testelor această facilitate exista doar pentru un număr limitat de utilizatori din India și Africa, lansarea de acum se face la nivel global.

viewscnt
Afla mai multe despre
amazon
prime video
filme
seriale
streaming