Amazon lansează un serviciu de streaming pentru muzică lossless

Amazon lansează un serviciu de streaming pentru muzică lossless
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 18 sep 2019

Gigantul american a anunțat Amazon Music HD, un nou serviciu de streaming pentru muzică, care oferă o calitate audio ridicată.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Cea mai nouă ofertă a celor de la Amazon pentru audiofilii pretențioși se numește Amazon Music HD și are două profiluri de calitate, numite HD și Ultra HD.

Profilul HD include melodii pe 16 biți, la 44.1kHz. Acest nivel de calitate este aproximativ la același nivel cu ceea ce oferă CD-urile audio.

Mai sus de atât, melodiile Ultra HD au 24 biți și 192kHz. Amazon spune despre acest profil de calitate că este cel mai înalt din tot ceea ce oferă orice serviciu de streaming muzical la această oră.

Cum se ascund mai nou atacatorii pe computer: minatul de monedă virtuală este oprit când victimele folosesc intens dispozitivul CITEȘTE ȘI Cum se ascund mai nou atacatorii pe computer: minatul de monedă virtuală este oprit când victimele folosesc intens dispozitivul

Cei care au deja un abonament Amazon Music vor plăti în plus 5 dolari pe lună pentru a avea acces la cele peste 50 milioane de melodii disponibile în format HD.

Altfel, Amazon Music HD costă 12.99 dolari pe lună pentru cei care folosesc serviciul Prime și $14.99 dolari pe lună pe lună pentru toți ceilalți.

Amazon Music HD va fi gratuit în primele 90 de zile pentru cei care aleg să se aboneze și va include opțiunea descărcării pentru ascultare offline a melodiilor în format HD sau Ultra HD.

viewscnt
Afla mai multe despre
amazon
streaming
muzica