Americanii de la Suvoda, cu un român printre fondatori, se extind pe piața locală

Americanii de la Suvoda, cu un român printre fondatori, se extind pe piața locală
Florentina Dragu
Florentina Dragu
scris 15 sep 2023

Compania americană Suvoda, specializată în soluții software dedicate studiilor clinice, cu un român printre fondatori, a deschis al doilea său birou din România, relevă date analizate de Profit.ro.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Înainte de a fi prezentată aici, informația a fost anunțată cu mult înainte pe Profit Insider

Situat în Iași, noul birou va găzdui echipe specializate în dezvoltarea de produse, inginerie software și servicii profesionale, cu planuri de extindere în alte domenii, pe măsură ce compania se va dezvolta.

Suvoda este o companie globală de tehnologie pentru studii clinice, specializată în studii complexe în domenii terapeutice precum oncologia, sistemul nervos central și bolile rare.

CEO-ul Telekom Mobile România spune că nu sunt discuții pentru vânzare cu Vodafone România. Variantă vehiculată pe piața din afara țării: Vodafone România ar putea fi vândut către e& CITEȘTE ȘI CEO-ul Telekom Mobile România spune că nu sunt discuții pentru vânzare cu Vodafone România. Variantă vehiculată pe piața din afara țării: Vodafone România ar putea fi vândut către e&

Înființată în 2013 lângă Philadelphia de un grup de experți în tehnologii eClinice, printre care și românul Marius Manole, vicepreședinte soluții tehnice și directorul general al Suvoda România, compania a deschis primul birou din România la București în 2014.

În prezent, Suvoda deține birouri în Portland, Barcelona, București, Iași și Tokio, având peste 800 de angajați.

Suvoda România, cu 330 de angajați, a obținut afaceri de 90,2 milioane de lei anul trecut și un profit net de circa 4,7 milioane de lei.

 

viewscnt
Afla mai multe despre
suvoda
suvoda romania
suvoda iasi
suvoda software
marius manole
software studii clinice