Analist: iPhone XS Max este vândut mult mai bine decât iPhone XS

Analist: iPhone XS Max este vândut mult mai bine decât iPhone XS
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 25 sep 2018

Primele cifre neoficiale vehiculate de analiști relevă o surpriză plăcută pentru Apple: iPhone XS Max este vândut până acum mai bine decât iPhone XS.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Analistul numărul 1 în tot ce ține de Apple și produsele acestora, Ming-Chi Kuo, consideră, după ce a văzut datele primului week-end al noilor iPhone-uri, că modelul cu ecran mai mare, iPhone XS Max, se vinde cu mult mai bine decât iPhone XS.

Ming-Chi Kuo spune nu doar că iPhone XS Max a depășit iPhone XS în ceea ce privește numărul de exemplare vândute în primul week-end, ci că modelul cu ecran mai mare s-a vândut de 3-4 ori mai bine până acum.

Mai mult, cea mai cerută variantă este cea de 256 GB (1.249 euro), în timp ce cea de 512 GB (1.449 euro) apare frecvent ca nefiind pe stoc. Asta în vreme ce iPhone XS Max este disponibil și într-o versiune mai ieftină, cu 64 GB spațiu de stocare.

Până acum, din datele primului week-end, se pare că utilizatorii au preferat variantele coloristice Gold și Space Gray.

Demisie: Co-fondatorii Instagram părăsesc Facebook CITEȘTE ȘI Demisie: Co-fondatorii Instagram părăsesc Facebook

Dacă informația celebrului analist se confirmă, succesul lui iPhone XS Max este o veste cât se poate de bună pentru Apple, acesta fiind și cel mai scump model din cele trei noi iPhone-uri, cu un preț de pornire de 1.099 de euro pentru versiunea cu 64 GB spațiu de stocare.

Însă, datele din primul week-end nu ar trebui să fie considerate reprezentative, deoarece mare parte a celor care se grăbesc să cumpere noile iPhone-uri sunt pasionați și fani ai smartphone-urilor produse de Apple, care nu se dau înapoi de la a cheltui mai mult pentru cel mai nou și mai mare iPhone.

Asta nu înseamnă că cea mai mare parte a clienților Apple vor urma aceeași linie și este posibil ca acest trend să nu fie la fel de clar după primul trimestru sau mai mult din momentul lansării.

viewscnt
Afla mai multe despre
apple
iphone