ANUNȚ Eroarea umană care a permis furtul de date de la Camera Deputaților

ANUNȚ Eroarea umană care a permis furtul de date de la Camera Deputaților
Profit.ro
Profit.ro
scris 16 feb 2024

Ministrul Digitalizării, Bogdan Ivan, a dezvăluit care a fost eroarea umană care a permis breșa de date din rețeaua IT a Camerei Deputaților, în care hackerii au furat inclusiv o copie după cartea de identitate a premierului Ciolacu.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

„A fost o eroare umană: un angajat care în perioada pandemiei lucra remote a folosit un laptop personal care a fost conectat la un moment dat la rețeaua IT a Camerei Deputaților”, a declarat ministrul, potrivit Hotnews.ro.

VIDEO BNR arată cum au fost modificate discursurile lui Mugur Isărescu în postările Deepfake. Explicații depre instrumentul politicii monetare, transformate în invitație la investiții pe o platformă inexistentă CITEȘTE ȘI VIDEO BNR arată cum au fost modificate discursurile lui Mugur Isărescu în postările Deepfake. Explicații depre instrumentul politicii monetare, transformate în invitație la investiții pe o platformă inexistentă

În atacul cibernetic de la Camera Deputaților s-au furat 316 documente, inclusiv copii ale actelor de identitate ale parlamentarilor.

viewscnt
Afla mai multe despre
it
retea
camera deputatilor