Aplicația ChatGPT caută răspunsuri pe web cu Bing

Aplicația ChatGPT caută răspunsuri pe web cu Bing
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 28 iun 2023

Aplicația mobilă ChatGPT primește o nouă funcționalitate - căutarea răspunsurilor pe internet, cu ajutorul motorului de căutare Bing.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

Colaborarea de miliarde de dolari dintre Microsoft și OpenAI produce un nou rezultat - este vorba de integrarea motorului de căutare Bing în aplicațiile ChatGPT de iOS și Android.

Facilitatea, care va fi disponibilă doar celor care s-au abonat la ChatGPT Plus, completează cunoștințele chatbot-ului dezvoltat de OpenAI cu funcțiile de căutare web ale motorului Bing.

Qualcomm lansează un nou cip pentru smartphone-urile ieftine CITEȘTE ȘI Qualcomm lansează un nou cip pentru smartphone-urile ieftine

Pentru a activa noua funcționalitate, utilizatorii trebuie, în primul rând, să selecteze modelul GPT-4 din meniul de configurare a aplicației. Apoi, trebuie să activeze opțiunea „Browse with Bing”.

Căutarea răspunsurilor pe internet este utilă în mod special în cazul chestiunilor de actualitate. Asta deoarece cunoștințele ChatGPT se opresc la nivelul anului 2021.

Noua facilitate implementată în prezent, fiind posibil să dureze câteva zile până când toți abonații ChatGPT Plus să o poată folosi.

viewscnt
Afla mai multe despre
microsoft
chatgpt
bing