Aplicația de shopping Spring, cu un român co-fondator, a primit o investiție de 65 de milioane de dolari

Aplicația de shopping Spring, cu un român co-fondator, a primit o investiție de 65 de milioane de dolari
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 12 mai 2017

Fondul de investiții Fidelity Investments a decis să acorde 65 de milioane de dolari startup-ului Spring, la care co-fondator și Chief Technology Officer este Octavian Costache.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Tânăra companie a ajuns, astfel, la investiții totale în valoare de aproximativ 100 de milioane de dolari. Printre investitori se mai numără Groupe Arnault, Thrive Capital și Box Group.

Spring, o companie care activează de trei ani, vinde haine de la peste 2.000 de branduri prin intermediul aplicației și a site-ului său mobil.

Filosofia celor de Spring se învârte în jurul așa-numiților mileniali, tinerii a căror vârstă medie este acum de 28 de ani, pentru care shopping-ul online de haine este corespondentul cumpărăturilor făcute de părinții lor în magazinele tradiționale.

Microsoft va lansa următoarea actualizare majoră pentru Windows, denumită Windows 10 Fall Creators Update CITEȘTE ȘI Microsoft va lansa următoarea actualizare majoră pentru Windows, denumită Windows 10 Fall Creators Update

Spring grupează la un loc produse ieftine și scumpe, de la blugi Levi’s de 20 de dolari, până la mocasini Gucci de 1.110 dolari. Comanda medie este 150 de dolari, ceea ce permite aplicației să ofere livrare și retur gratuite.

Cele două sunt suportate de brandurile partenere, cu o parte din cost subvenționat de Spring, care întreține și serviciului pentru clienți.

Spring păstrează între 15 și 20 de procente din fiecare comandă și se așteaptă ca în 2017 cifra vânzărilor să ajungă la 100 de milioane de dolari. Deocamdată, livrările se fac doar pe teritoriul Statelor Unite.

viewscnt
Afla mai multe despre
spring
shopping
haine
investitii