Aplicația mobilă a Disney+ a atras venituri de peste 1,5 miliarde de dolari

Aplicația mobilă a Disney+ a atras venituri de peste 1,5 miliarde de dolari
scris 8 oct 2021

Disney+ a început în forță, încă din momentul lansării, iar de atunci și-a crescut constant veniturile obținute pe platformele mobile.

În primele două luni după lansare, Disney+ impresiona cu un câștig rapid de 100 de milioane de dolari. Până acum, conform unei analize realizate de Sensor Tower, aplicația mobilă a serviciului de streaming a generat deja venituri de peste 1,5 miliarde de dolari.

Nu doar că nu a scăzut ritmul, însă creșterea veniturilor a accelerat în ultimele luni.

Instagram renunță la IGTV și lansează VIDEO CITEȘTE ȘI Instagram renunță la IGTV și lansează VIDEO

Aplicația mobilă Disney+ ajungea la 1 miliard de dolari în aprilie 2021, la un an și jumătate din momentul lansării. A mai avut, apoi, nevoie de doar jumătate de an pentru a câștiga încă jumătate de miliard de dolari.

Veniturile și popularitatea aplicației înregistrează creșteri bruște în preajma lansărilor majore. Aceasta au avut loc când Disney+ primea producții precum Mulan, The Mandalorian sau Black Widow.

De când a fost lansată, aplicația mobilă a Disney+ a numărat peste 247 de milioane de instalări. 64 de milioane au fost înregistrate în prima jumătate a acestui an, cu o creștere față de anul anterior de 28%.

viewscnt
Afla mai multe despre
disney+
filme
seriale