Luxoft angajează în România

Luxoft angajează în România
Profit.ro
Profit.ro
scris 7 oct 2021

Dezvoltatorul software Luxoft Romania, parte a companiei americane DXC Technology, cel mai mare furnizor independent de soluții IT end-to-end, intenționează să recruteze încă 150 de angajați până la finalul anului.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Compania a ajuns la un total de 2.000 de angajați în București și în țară, dintre care aproape 500 au ales să lucreze exclusiv de acasă. 

UTILBEN, povestea unei afaceri de familie care a devenit o companie de succes CITEȘTE ȘI UTILBEN, povestea unei afaceri de familie care a devenit o companie de succes

Luxoft România a fost una dintre primele companii de pe piața locală care au implementat un sistem de lucru 100% remote pentru angajați curenți și viitori. În decembrie 2020, compania a deschis primele poziții permanent remote și a angajat până acum peste 300 de programatori, în urma unui proces de recrutare integral la distanță, reușind să își extindă echipa în afara Bucureștiului, în Cluj, Iași, Timișoara și Brașov. 

La nivel international, Luxoft furnizează soluții și servicii din 41 de centre specializate și are aproape 13.000 de angajați în 22 țări din America de Nord, Mexic, Europa de Vest și de Est, Asia Pacific și Africa de Sud.

viewscnt
Afla mai multe despre
luxoft
software