Aplicația Threads a Meta va avea în curând o funcție de căutare și va putea fi accesată și de pe web

Aplicația Threads a Meta va avea în curând o funcție de căutare și va putea fi accesată și de pe web
Profit.ro
Profit.ro
scris 6 aug 2023

Aplicația Threads a Meta, asemănătoare Twitter, va primi în curând o funcție de căutare și va putea fi accesată și de pe web, transmite CNBC.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, Sphera, Teraplast

Într-o postare pe Threads de vineri, CEO-ul Meta Mark Zuckerberg a spus că noile funcții ”vor veni în următoarele câteva săptămâni”.

”O săptămână bună pentru Threads. Comunitatea de aici se află pe traiectoria pe care mă aștept să construim o aplicație vibrantă pe termen lung”, a scris Zuckerberg, potrivit News.ro.

Meta a lansat Threads în iulie, cu multă fanfară, iar aplicația a urcat rapid în topuri, deoarece Zuckerberg a valorificat luptele care au afectat Twitter, cunoscută acum sub numele de X, și a sporit criticile la adresa proprietarului principal, Elon Musk.

Grupul Alphabet și-a redus cu 90% participația la operatorul de aplicații de tranzacționare a acțiunilor Robinhood Markets CITEȘTE ȘI Grupul Alphabet și-a redus cu 90% participația la operatorul de aplicații de tranzacționare a acțiunilor Robinhood Markets

Dar implicarea pe Threads a scăzut semnificativ în ultimele săptămâni, pe măsură ce noutatea a dispărut, iar unii utilizatori au devenit frustrați de funcționalitatea limitată a aplicației.

Agenții de publicitate și creatorii au declarat pentru CNBC că, pentru ca Threads să devină un serviciu important, aplicația de mesagerie în timp real trebuie să aibă caracteristici care să faciliteze căutarea subiectelor în tendințe și găsirea postărilor anterioare.

Și posibilitatea de a accesa Threads pe web este deosebit de importantă dacă Meta dorește să concureze cu adevărat cu X, care a fost mult timp populară pe desktop pentru oamenii de la serviciu.

Săptămâna trecută, Zuckerberg a spus la conferința Meta privind veniturile că este ”destul de optimist” cu privire la viitorul Threads și că aceasta a fost construit de o echipă mică.

Cu toate acestea, compania nu va monetiza aplicația până când nu va fi mult mai mare și mai stabilită, a spus el.

”Multă muncă înainte, dar entuziasmat de ritmul de livrare al echipei”, a scris Zuckerberg vineri.

viewscnt
Afla mai multe despre
threads
meta