Aplicația TikTok ar putea fi interzisă pe dispozitivele guvernamentale din România. Când se ia decizia

 Aplicația TikTok ar putea fi interzisă pe dispozitivele guvernamentale din România. Când se ia decizia
Profit.ro
Profit.ro
scris 11 mai 2023

Ministrul Digitalizării, Sebastian Burduja, anunță că săptămâna viitoare, când se reunește consiliul pentru securitate cibernetică, urmează să se decidă dacă aplicația TikTok va fi interzisă pe dispozitivele guvernamentale.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

VEZI AICI ȘI Burduja, despre interzicerea Tik Tok în mai multe instituții publice din România: Nu pentru românul de rând! Cine mai scapă

Mai multe țări europene au luat deja această decizie. Totuși, spune ministrul, românii vor putea folosi în continuare TikTok pe telefoanele personale.

Ungaria: Inflația a încetinit la 24% CITEȘTE ȘI Ungaria: Inflația a încetinit la 24%

„Miercurea viitoare se întrunește acest consiliu pentru securitate cibernetică. El se întrunește periodic, e convocat la nivelul președinției. Am adunat feedback de la instituțiile din arcul de securitate cibernetică și vom prezenta concluziile ministerului nostru. O să aflați de miercuri încolo. Dar e o decizie care se va lua în curând. Într-o săptămână, o săptămână și jumătate ne putem aștepta la o decizie clară și fermă în acest sens”, a spus Burduja, la Digi 24.

viewscnt
Afla mai multe despre
tiktok
romania