Google își deschide chatbot-ul Bard unui număr de 180 de țări, în engleză

Google își deschide chatbot-ul Bard unui număr de 180 de țări, în engleză
Profit.ro
Profit.ro
scris 11 mai 2023

Google și-a deschis chatbot-ul Inteligenței Artificiale (IA) Generative Bard unui număr de 180 de țări, în engleză, și anunță integrarea acestei tehnologii, în curând, multor altor platforme, inclusiv platformei căutării online, relatează AFP.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

”De șapte ani suntem, înainte de toate, o întreprindere a inteligenței artificiale și suntem la o cotitură”, a anunțat CEO-ul grupului californian, Sundar Pichai, în fața câtorva mii de persoane adunate în amfiteatrul de la Mountain View.

România a atras nomazi digitali cât să numere pe degete CITEȘTE ȘI România a atras nomazi digitali cât să numere pe degete

”De ceva timp ne facem produsele radical mai utile cu ajutorul IA generative, urmând o abordare îndrăzneață și responsabilă”, a adăugat el.

Lansarea în noiembrie a interfeței ChatGPT - concepută de către start-upul californian OpenAI, finanțat în principal de Microsoft - a deschis o cursă frenetică a IA generative, între un entuziasm exuberant și îngrijorări apocaliptice, scrie News.ro.

Google a răspuns cu propria interfață - Bard - deschisă publicului la sfârșitul lui martie.

Miercuri, întreprinderea a anunțat că robotul conversațional este disponibil, în engleză, în 180 de țări din lume.

Chatbot-ul va putea conversa în curând în 40 de limbi și urmează să devină multimedia, adică să fie în măsură să integreze imagini atât în întrebările navigatorilor pe Internet, cât și răspunsurile pe care le oferă.

viewscnt
Afla mai multe despre
google
bard