App Store are un nou sistem de prețuri

App Store are un nou sistem de prețuri
scris 13 mar 2023

Apple a adus modificări sistemului existent de tarife pentru aplicații, extinzând opțiunile disponibile dezvoltatorilor pentru prețuri și microtranzacții.

Așa cum anunța inițial la finele anului trecut, Apple pune acum în practică un nou sistem de prețuri pe care dezvoltatorii de aplicații pentru dispozitivele companiei îl pot folosi.

Numărul pragurilor de preț aflate la dispoziție dezvoltatorilor a crescut de aproape 10 ori, trecând acum de 900. Acestea sunt cuprinse între 29 de cenți și 9.999 de dolari.

Primul iPhone cu Face ID sub ecran ar putea fi lansat în 2025 CITEȘTE ȘI Primul iPhone cu Face ID sub ecran ar putea fi lansat în 2025

Cele mai ridicate 100 praguri de preț sunt obținute, însă, numai în urma unei aprobări speciale date de Apple după evaluarea unei cereri trimise de dezvoltator.

Până la 10 dolari, pragurile de preț merg din 10 în 10 cenți în noul sistem de prețuri din App Store. Între 10 și 50 de dolari, pragurile de preț cresc din 50 în 50 de cenți.

În plus, dezvoltatorii au acum la dispoziție un instrument care-i ajută să stabilească prețurile optime pentru fiecare țară, conform celor mai comune convenții de preț aflate în vigoare.

Noul sistem de prețuri este disponibil în toate cele 175 de țări în care este disponibil App Store.

viewscnt
Afla mai multe despre
apple
app store
prețuri