Apple a lansat primul update rapid de securitate

Apple a lansat primul update rapid de securitate
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 2 mai 2023

Pentru prima oară, Apple a folosit o nouă funcționalitate lansată anul trecut și numită Rapid Security Response, pentru a livra rapid un patch de securitate a cărui instalare necesită doar puțin timp.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Sistemele de operare iOS, iPadOS și macOS au fost actualizate la versiunile 16.4.1 în cazul primelor două și 13.3.1 în cazul celui din urmă prin noul sistem Rapid Security Response.

Este pentru prima oară când Apple a folosit Rapid Security Response după introducerea acestuia anul trecut.

FOTO iPhone 15 Pro are putea avea un nou buton pentru oprirea sunetului CITEȘTE ȘI FOTO iPhone 15 Pro are putea avea un nou buton pentru oprirea sunetului

Rapid Security Response este o nouă modalitate de livrare a update-urilor de securitate urgente pentru dispozitivele Apple. În locul unui update de mari dimensiuni, care să dureze mult și să consume multă energie, cu RRS sunt livrate punctuale bucățile de cod necesare strict rezolvării problemelor de securitate.

Noul update este disponibil în secțiunea Software Update de la Settings și, spre deosebire de update-urile de până acum, are nevoie de doar câteva minute pentru a fi instalat.

Au existat și probleme pentru unii dintre utilizatori din cauza acestui update. În unele cazuri, dispozitivul a dat o eroare care spunea că nu poate fi verificat update-ul.

viewscnt
Afla mai multe despre
apple
iphone
ipad
mac
update
securitate