FBI: China are un program de hacking mai mare decât toate celelalte mari țări la un loc

FBI: China are un program de hacking mai mare decât toate celelalte mari țări la un loc
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 1 mai 2023

Directorul FBI Christopher Wray cere mai mulți bani de la Congres și justifică nevoia acestor bani prin amenințarea pe care China o reprezintă în domeniul securității cibernetice.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

În cadrul unei audieri din cadrul Congresului Statelor Unite, Wray a susținut că agenția pe care o conduce este vast depășit numeric, China având de 50 de ori mai mulți hackeri.

Acesta a spus că programul de hacking derulat de China este atât de amplu, încâ, toți hackerii marilor țări aduși la un loc sunt mai puțini decât cei angajați de China.

OpenAI a atras fonduri de 300 de milioane de dolari, într-o rundă de finanțare care a evaluat-o la 27-29 de miliarde de dolari CITEȘTE ȘI OpenAI a atras fonduri de 300 de milioane de dolari, într-o rundă de finanțare care a evaluat-o la 27-29 de miliarde de dolari

Rusia, Iran și Coreea de Nord sunt și ele amenințări la adresa securității cibernetice a Statelor Unite, însă, niciuna dintre acestea nu se compară cu China.

În prezent, spune șeful FBI, agenția americană analizează peste 100 de versiuni de ransomware, fiecare dintre acestea făcând deja un mare număr de victime.

FBI încearcă să convingă Congresul să-i mărească bugetul cu aproximativ 63 de milioane de dolari și să facă 192 de angajări în cadrul unității de securitate cibernetică.

viewscnt
Afla mai multe despre
fbi
china
hacking
securitate