Apple a prezentat iOS12, un update care se concentrează pe stabilitate și performanță

Apple a prezentat iOS12, un update care se concentrează pe stabilitate și performanță
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 5 iun 2018

Apple a prezentat în cadrul conferinței WWDC 2018 următoarea versiune a sistemului de operare folosit de iPhone și de tabletele iPad.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Fără să lanseze produse noi, Apple s-a concentrat pe software la ediția din acest an a evenimentului dedicat dezvoltatorilor World Wide Developers Conference, cu iOS în prim plan.

Așa cum s-a zvonit cu câteva săptămâni înaintea evenimentului, iOS 12 va fi, per ansamblu, un update concentrat pe îmbunătățirea stabilității și performanței, adică pe repararea numeroaselor bug-uri și probleme introduse de versiunile anterioare.

Conform celor de la Apple, iOS 12 va aduce un spor de performanță pentru toate device-urile care-l folosesc, în special pentru cele mai vechi. Pe iPhone 6 Plus, spre exemplu, aplicațiile vor porni cu 40% mai rapid, spun cei de la Apple.

NYT: Facebook a încheiat parteneriate cu peste 60 de producători de telefoane, oferindu-le acces la datele personale ale utilizatorilor. Apple, BlackBerry, Microsoft, Samsung și Amazon - pe listă CITEȘTE ȘI NYT: Facebook a încheiat parteneriate cu peste 60 de producători de telefoane, oferindu-le acces la datele personale ale utilizatorilor. Apple, BlackBerry, Microsoft, Samsung și Amazon - pe listă

Ca și Google, cu Android P, Apple va include în iOS 12 o serie de opțiuni menite să ajute părinții în limitarea timpului pe care copiii îl petrec în față telefonului și în cadrul anumitor aplicații.

iPhone-urile și iPad-urile vor avea acces simultan la aceeași experiență augmentată, deschizând astfel drumul pentru jocurile multiplayer care folosesc elemente de realitate augmentată.

iOS 12 va veni cu o nouă aplicație preinstalată care se va numi Shortcuts. Utilizatorii vor putea combina mai multe acțiuni pe care le vor putea activa cu o singură comandă. Spre exemplu, cu o singură comandă vocală vor putea porni muzica și Waze când pleacă de la birou.

Noua versiune de iOS va grupa notificările pentru ca acestea să poată fi eliminate mai rapid și va adăuga funcții de video conferință aplicației FaceTime, care va permite comunicarea audio și video a până la 32 de persoane.

iOS 12 va fi disponibil în toamnă, imediat după tradiționalul eveniment în care vor fi prezentate noile iPhone-uri.

viewscnt
Afla mai multe despre
apple
ios
iphone
ipad