Apple ar putea amâna lansarea căști de AR/VR pentru 2023

Apple ar putea amâna lansarea căști de AR/VR pentru 2023
scris sâmbătă, 13:42

Producătorul iPhone-ului, care lucrează deja de câțiva ani la prima sa cască de VR și AR, întâmpină probleme tehnice, a căror rezolvare ar putea întârzia lansarea pe piață a produsului, lansare ce trebuia să aibă locul anul acesta.

Apple ar fi vrut să-și prezinte la WWDC 2022, în luna iunie, prima cască de VR/AR, însă, conform surselor Bloomberg, acest lucru nu se va întâmpla din cauza unei noi amânări.

Aceleași surse spun că viitorul produs Apple întâmpină dificultăți tehnice legate de temperatura de operare, camerele foto și partea software. Din această cauză, lansarea ar putea fi amânată fie pentru finele acestui an, fie, mai degrabă, pentru anul viitor.

Fortnite revine pe iPhone și iPad CITEȘTE ȘI Fortnite revine pe iPhone și iPad

Nu ar fi prima amânare a lansării căștii Apple. Compania americană ar fi vrut, inițial, să o prezinte pe finalul lui 2021, cu o lansare pe piață la începutul acestui an.

Din informații pe surse vehiculate până acum, casca Apple va avea două microecrane OLED 4K, două procesoare cu cel puțin unul de nivelul lui M1 Pro de la noile MacBook Pro și un sistem de urmărire a mâinilor cu senzori 3D.

Viitoarea cască Apple de VR/AR ar urma să fie un produs high-end, cu prețuri de peste 2.000 de dolari.

viewscnt
Afla mai multe despre
apple
casca
ar
vr